Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ας κρατήσουν οι χοροί ή ας αρχίσουν οι χοροί

Σε προηγούμενη ανάρτηση είχαμε γράψει ότι για την εβδομάδα από 8/2 έως και 12/2 η καλύτερη τιμή πώλησης της ΕΤΕ ήταν λίγο κάτω / λίγο πάνω από τα 15 ευρώ. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι από την Τρίτη η Ελλάδα αποτελεί το κέντρο του πλανήτη και όλοι περιμένουν να δουν κλείσιμο από Ελλάδα για να δρομολογηθεί η τάση στα υπόλοιπα χρηματιστήρια από μετοχών μέχρι εμπορευμάτων , νομίζουμε ότι αυτό που δώσαμε στις 7/2 μόνο αυθαίρετο δεν ήταν.

Η σημερινή εικόνα της ΕΤΕ 11/2 φαίνεται παραπάνω. Δεν νομίζουμε ότι έχουμε κάτι να προσθέσουμε κι ας έχουμε απέναντι ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ που διψάει για Ελλάδα. Μην ξεχνάτε το διάγραμμα είναι ξεκάθαρα πτωτικό ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΤΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ. Τα περαιτέρω λόγια από εμάς καθίστανται περιττά.

                                                                             
Με εκτίμηση









Όλα τα περιεχόμενα των γραπτών στο Ιστολόγιο και στα σχόλια, αποτελούν προσωπικές απόψεις της ιντερνετικής φιγούρας που τα γράφει και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι εκφράζουν την ανθρώπινη οντότητα που κρύβεται πίσω από αυτή την φιγούρα. Προβλέψεις για μετοχές ή την πορεία χρηματιστηριακών δεικτών με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την επίσημη άποψη της ιστοσελίδας http://frapezitis1.blogspot.com και του ιδιοκτήτη της . Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ' όψιν σας ότι οι τυχόν προτάσεις δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελούν προτάσεις αγοράς, πώλησης ή διακράτησης τίτλων και στο φέροντα τη πρόταση σε καμία περίπτωση δε μπορείτε να καταλογίσετε οποιαδήποτε ευθύνη. Επομένως, καμία αγορά, πώληση και εν γένει επένδυση δεν πρέπει να γίνεται βάση των γραφομένων στις σελίδες του http://frapezitis1.blogspot.com . Οι επενδύσεις σας θα πρέπει να αποτελούν αποτέλεσμα μελέτης των οικονομικών στοιχείων των εταιριών, της συγκεκριμένης χρονικής συγκυρίας, των τυχών αποτελεσμάτων της προσωπικής σας ανάλυσης καθώς επίσης και να γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως με την Χρηματιστηριακή σας εταιρία. Επίσης δέχεστε ότι όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται στον παρόν ιστότοπο είναι φανταστικά. Η οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας http://frapezitis1.blogspot.com συνεπάγεται ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τούς όρους χρήσης .




19 σχόλια:

  1. Όλοι πάνε πάνω και εγώ είμαι στα πάνω μου, καθώς έριξα μερικές πιπίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από Τραπεζίτης έγινες frapezitis και σύντομα σε βλέπω σε fapeziti (από τις τραπεζικές φάπες).
    Αυτό το blogi στο douroactical.gr το το θες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμία ανάλυση για AMD θα γράψεις ή θα διαβάζουμε στούπα για να παίρνουμε την αντιτάση? φαινεσαι καλή φιγούρα για να έχεις και πρώτο μήνυμα από τον playboy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O playboy διαβάζει μόνο Θανάση. Άχαστος είναι ο άνθρωπος. Στις 5000 έβλεπε όνειρα με καβαλάρηδες ασπροντυμένους και funds να εξαγοράζουν τους Μαίλληδες στα 2 ευρώ. Τώρα ούτε και αυτός ξέρει τι βλέπει, αλλά ξέρει ο playboy που τον διαβάζει.

    Τάκης Μορφονιός ο φραπογαλιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Playboy
    Τώρα διαβάζεις Θανάση,παλιά διάβαζες Θανάση, μήπως παλαιότερα έβλεπες και Σάκη τον υδραυλικό?

    Χάι Δάσκαλε

    Όλα θα τα κάνουμε. EΣΥ κούνα την μπαγκέτα κι εγώ θα φυσώ το τρομπόνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Frapezitis
    ο Τάκαρος ο υδραυλικός θέλετε να πείτε και όχι ο Σάκης.
    Κοιτάξτε το ταμπλό και δείτε τον χάρταρο μου να φαίνεται πως ταλαιπωρείται σήμερα. Απο Τρίτη όμως ο ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ θα παίξει σε άλλα νούμερα.
    Νumber ΟΝΕ επιλογή.
    Όταν θα έρθει η στιγμή να τον φανερώσω, δεν θα τολμούν να τον ακουμπήσουν και όταν αποφασίσουν πως πρέπει να τον ακουμπήσουν θα τους τον ακουμπήσω.

    Τάκης Μορφονιός ο ανοδικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Frapezitis / Stockstradamos / Xai Five

    Μήπως είστε το ίδιο και το αυτό?

    Λέμε τώρα!!!!!

    Ο Άνγωστος Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. playboy

    Ποιος είναι αυτός ο Τάκαρος πια?!
    Ποιο είναι το χαρτί Χαρταετός να το μελετήσουμε κι εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Άνγωστος Χ

    Κάποια σχέση υπάρχει!
    Πρόσεξε μόνο μην στην πορεία φανεί ότι και τα τα τρία ήταν διαφορετικά.
    Αν και σε κόβω εσένα βαλτό από τους admin που με κατεβάσανε 15 υπόγεια είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι αγορασμένοι σε ΕΤΕ μπορούν να ευελπιστούν σε μια πολύ γρήγορη πτώση (μερικών εργάσιμων ημερών βαριά) που θα σταματήσεις λίγο κάτω από τα 12 ευρώ.
    οι μη αγορασμένοι έχουν χρόνο να με διαβάσουν την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Frapezitis
    δεν γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα. ΈχουΜε μελετήσει άλλοι τον ΧΑΡΤΑΕΤΟ και δεν χρειάζονται να το μελετήσουν οι υπόλοιποι. Ο Τάκαρος τριγυρνάει στο Internet για να σπάει πλάκα με τους γκουρούδες που έχουν άποψη, που συνήθως είναι Λάθος και με τους ηλεκτρολόγους που δεν έχουν πληρώσει τους λογαριασμούς τους.
    Η δουλειά δουλεία και η πλάκα πλάκα.

    Για ποιο λόγο να πω για ποιόν ΧΑΡΤΑΕΤΟ μιλάει ο Τάκαρος? Για να κάνω μάγκα το κάθε κιρίζι? Τι έχει λαμβάνειν ο Τάκαρος στο να ενημερώσει εγκαίρως το κάθε ψιμάρι?
    Καλά το καταλάβατε. ΤΙΠΟΤΑ.

    Όποιος θεωρεί τον εαυτό του αντάξιο του Τάκαρου ευχαρίστως να κάνει δουλειά μαζί του, μακρυά όμως από τα φώτα της δημοσιότητας.

    Τάκης Μορφονιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με μπέρδεψες! Εκεί που νόμιζα ότι ήξερα ποιος είναι ο Τάκαρος και απλά έπρεπε να μάθω την χαρτάρα του, ήρθες ΕΣΥ και κατάλαβα ότι δεν ξέρω ούτε το ένα ούτε το άλλο! Λοιπόν δεν μου στέλνεις κανένα διάγραμμα να μελετήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με δουλεύετε νομίζω.
    Ποιο διάγραμμα θέλετε? Το προηγούμενο, το τωρινό ή το μελλοντικό?
    Καλούμπα θα αμολήσουμε?

    Τάκης Μορφονιός, φορτώνει τα μπαγκάζια τος και βρίσκεται ΣΕ ολιγοήμερες ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην γράφεις για πέντε! ΠΕΝΤΕ (5) γράφει και ο Κώστας (ένας είναι ο Κώστας στο καλντερίμι του ΧΑΑ) για την AMD και σήμερα ακούμπησε τα 8 πάλι. Ακούμπησε τα 8 που ΕΓΩ τα θεωρούσα δύσκολα! Αλλά τι γράφω ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ο Κώστας κάνει τα δύσκολα εύκολα για ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. gerodimos

    Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! (βλέπε ΕΤΕ) Δεν θέλω να σου χαλάσω τον χαιρετισμό! Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις στο ίντερνετ είσαι ότι σε δηλώσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δάσκαλε Χάι

    Θα ετοιμάσω μια ανάλυση για AMD την επόμενη εβδομάδα!

    ΟΤΕ θέλεις να φτιάξω μία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή